Yo Ballon

Yo Ballon

psycholoog


werkt in vestiging Assebroek.

Wie ben ik?

Ik ben een klinisch en gezondheidspsychologe die zich richt op jongeren (12+), (jong)volwassenen en ouderen. Na een carrière van 12 jaar in het Zeepreventorium, waar ik vooral met jongeren (en hun ouders) werkte met een chronische ziekte, startte ik als zelfstandig psychologe in bijberoep.

Daarnaast deed ik ervaring op als psychologe in het AZ Sint Jan te Brugge, Campus SFX en bij de Kliniek voor Onverklaarde Lichamelijke Klachten (KOLK) als in het AZ Delta te Roeselare.

Door deze weg te bewandelen kwam ik in aanraking met verschillende problematieken zoals depressie, angst, trauma, chronische pijnen, zwarte gedachten, identiteit en persoonlijkheid,…

Ik ben erkend door de psychologencommisie. Dit betekent dat ik gebonden ben aan de deontologische code van psychologen en de nodige universitaire scholing genoten heb. Aanvullend volg ik voortgezette opleidingen, regelmatig bijscholingen en intervisies om blijvend een kwalitatieve ondersteuning te kunnen aanbieden.

Mijn erkenningsnummer is: 812123932.

Visumnummer: 278582

 

Opleidingen:

Master in de Psychologie (KULeuven)

Banaba Psychodiagnostiek (Lessius Antwerpen)

Psycho-pedagogisch Counselor (Lessius Antwerpen)

 

Wat doe ik?

Ik bied psychologische begeleiding aan voor jongeren (12+), volwassenen en ouderen aan de hand van gesprek(ken) en psycho-educatie. Door mijn psychodiagnostische scholing kan er eventueel na overleg verder psychometrisch onderzoek plaats vinden.

Consultaties vinden plaats op dinsdagen en zaterdagen in de huisartsenpraktijk in de Tramstraaat.

Meer informatie op mijn persoonlijke website https://yoballon.wixsite.com/website

Terug naar ons team