Barbara Soltesz

Barbara Soltesz

Loopbaancoach


Twijfel je welke baan bij je past?

Wil jij meer energie uit je werk halen?

Wil jij nieuwe keuzes maken dicht bij of al na een burn-out?

Wil jij jouw natuurlijke talenten ontdekken?

 

Ontdek jouw beste volgende stap op de arbeidsmarkt met behulp van een loopbaanbegeleidingstraject, een gesubsidieerd initiatief van de VDAB!

 

Hallo, ik ben Barbara, loopbaanbegeleider met specialisatie in stress en burn-out bij de door de overheid gemandateerde loopbaancentra Diaspoor - Werk met Zin. Ik ben een ruimdenkende, veelzijdige vrouw met passie, een voormalige perfectionist met oog voor zakelijke mogelijkheden en potentieel, en ik heb een rustgevende, warme en zorgzame aanwezigheid.

 

Ik begeleid je met volledige aandacht, kennis en vaardigheid om jouw doel te vinden of de meest geschikte baan voor jou te ontdekken. Ik kan bogen op 15 jaar ervaring in bedrijfsadvies en verandermanagement, alsook ervaring in yoga, meditatie en energetisch werk.

 

Mijn zakelijke ervaring heb ik wereldwijd opgedaan in verschillende sectoren, van hightech tot nutsbedrijven, van banken tot FMCG, van lucht- en ruimtevaart tot defensie en dienstverlening.

 

Met een masterdiploma in economie heb ik gewerkt in verschillende financiële en controlling functies voordat ik bij een van de grootste ERP-providers terechtkwam als IT Solution Consultant (SAP).

 

Na de geboorte van mijn kinderen ben ik 7 jaar fulltime moeder geweest voordat ik in 2020 een grote professionele omslag heb gemaakt en mijn eigen bedrijf ben begonnen als holistisch life coach.

 

Toen ik 25 jaar geleden begon met yoga en meditatie, was mijn voornaamste intentie om gezond te blijven te midden van een druk werkschema. 15 jaar geleden werd ik instructeur omdat ik het steeds belangrijker vond om mensen te helpen een balans te vinden tussen lichaam, geest en ziel. Ik geloof dat dit essentieel is voor een harmonieus en gelukkig leven.

 

Ik ben er helemaal klaar voor om samen met jou het beste in jezelf te ontdekken, zodat je de optimale volgende stap in je carrière kunt zetten!

Contactgegevens :

gsm :    0483.158.630

e-mail:     barbara@diaspoor.be

Terug naar ons team