Wim De Staercke

Wim De Staercke

Psycholoog


Wie ben ik ? 

Mijn naam is Wim De Staercke, klinisch psycholoog en stress en burn-out coach. Ik richt me naar (jong)volwassenen en je kan bij mij terecht voor individuele therapie bij stress, burn-out, rouw en trauma-verwerking, zingeving, angsten, depressie, laag zelfbeeld, je niet goed in je vel voelen, … 

Als psycholoog probeer ik naast en met jou te staan. We creëren een veilige plek. Een plek waar alles kan gezegd worden in alle vrijheid en zonder oordeel. Een plek om tot rust te komen, om te reflecteren, om kwetsbaar te kunnen zijn, om terug de dingen helder te krijgen en terug perspectief te krijgen. Om vandaar uit samen te kijken hoe het verder, anders, beter kan. Zodat je terug de regie krijgt en de weg kan kiezen die je zelf wil bewandelen. 

Als stress en burn-out coach ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaken van de verhoogde stress of burn-out. In een eerste fase ligt de focus op fysiek en mentaal herstel en tot rust komen. In een volgende fase ligt de nadruk op het verwerven van inzicht en het doorbreken van bepaalde patronen. In een derde fase worden de verworven inzichten bestendigd en kijken we hoe je die in de toekomst kan hanteren en integreren in je leven.  

Voor meer info verwijs ik je graag naar mijn website: www.psycholoogwim.com  

Een afspraak maken ? 

Dit kan telefonisch op het nummer: 0490/197289 of via mail: psycholoog.wim@gmail.com 

Consultaties kunnen op maandag en vrijdag in de vestiging Sint-Jozef.  

Online consultaties kunnen ook op andere dagen. 

Terug naar ons team