Sonja Sys, Gezondheidscoach/ burn-out en stresscoach

Sonja Sys
Gezondheidscoach
Burn-out en stresscoach

In 2018 studeerde ik af als Gezondheidscoach. Daarna volgde ik nog een opleiding als burn-out en stress-coach bij dr. Luc Swinnen.

Ik coach mensen op alle mogelijke vlakken naar ‘verandering’ toe.

Herken je een van onderstaande uitspraken?
– Ik zou wat gezonder willen eten/leven
– Ik zou wat meer moeten bewegen
– Ik wil stoppen met roken
– Ik heb het elke dag zo druk, ervaar zoveel stress, ik voel dat het te veel wordt
– Ik kan zo moeilijk neen zeggen
– Ik heb examenstress
– Ik heb een burn-out, hoe moet het nu verder?
– Ik moet een moeilijke beslissing nemen en geraak er zelf niet uit
– Ik zou graag wat meer geduld hebben met mijn kinderen, maar doordat ik zo gestresseerd ben, maak ik me zo vaak boos
– Mijn kind (of ikzelf) is (ben) verslaafd aan gsm/Ipad

Vaak weet je wel dat er iets moet veranderen, voor je eigen bestwil. Je wíl het wel, maar weet niet zo goed hoe en waar je moet beginnen. Of je begint met veel goede moed, maar na een tijdje houd je het niet meer vol en verval je al gauw in je oude (slechte) gewoonte.

Als coach kan ik je hiermee helpen! In veel gevallen kunnen een paar sessies je al op weg helpen naar een blijvende verandering in je leven.

In een eerste gesprek gaan we samen op zoek naar wat je anders wil, wat het ‘pijnpunt’ is. We zoeken samen uit op welke manier we dit zouden kunnen veranderen, we maken samen een actieplan op.

Gewoontes veranderen is moeilijk, daarom is het belangrijk om kleine stapjes te nemen, het op jouw eigen tempo te doen. Zo kom je tot een blijvend resultaat.

Wil jij iets veranderen in je leven, wil je van een slechte gewoonte afraken en heb je hierbij wat hulp nodig? Neem dan gerust contact op voor een eerste gesprek.

Vanaf 1 april 2019 kan je bij mij terecht in de praktijk van De RinG, locatie Sint-Jozef. Een afspraak maak je telefonisch met mij op het nummer 0473/706.181. Neem ook eens een kijkje op mijn website https://sonja-sys-gezondheidscoach-lifecoach.webnode.be