Myrthe Wallaert

Myrthe Wallaert

psycholoog


werkt in vestiging Sint-Jozef.

Afspraak maken:

Wat meer over mijzelf:

Ik ben Myrthe Wallaert, in 2016 studeerde ik af als klinisch psycholoog. Tijdens mijn stages, opleidingen, vrijwilligerswerk en reizen heb ik geleerd dat iedereen op een bepaald moment in zijn leven kan botsen op moeilijkheden. Deze kunnen zo overweldigend zijn dat er geen uitweg of positiviteit meer mogelijk lijkt te zijn. Ze hebben een effect op onze mentale kracht en kunnen zo een invloed hebben op het werk, binnen het gezin, op de fysieke gezondheid, …

Wanneer jouw fysieke kracht ondermijnd wordt, door bijvoorbeeld de griep, ga je naar de huisarts. Je vertrouwt er op dat deze de juiste behandeling opstart of je doorverwijst naar de juiste specialist indien nodig.

Wanneer je mentale kracht ondermijnd wordt door een zware periode, angst, verslaving, … kan je bij een psycholoog, zoals mezelf, terecht. Ik neem de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar je kracht en indien nodig, gaan we samen op zoek naar de juiste `specialist`. Je bent welkom met elke situatie die jouw mentale kracht op de proef stelt. Vanaf het eerste gesprek gaan we samen een herstelproces aan. In dit proces staan gesprekken, samenwerking met o.a. huisartsen en eigen werk tussen de sessies centraal.

Nog kort over mij:

Master klinische psychologie (KULeuven)

Navorming: Herstelgericht werken: naar een praktijk van herstelondersteunende zorg. ( UCLL)

Erkend door de psychologencommissie (erk. nr.: 922116832)

Praktisch:

Duur: 60 minuten

Prijs: €60

Wanneer: maandagmiddag & -avond, dinsdagochtend, vrijdagmiddag & -avond, zaterdagochtend.

 

Terug naar ons team