Laure Caby

Laure Caby

psycholoog


Wie ben ik?

Ik ben Laure, een erkend klinisch psycholoog, alsook rouwconsulente. Dit betekent dat ik jou kan helpen met een verscheidenheid aan emotionele moeilijkheden zoals o.a. angst, burn-out, depressie, een negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen, eetstoornissen, faalangst, problemen op school of je even slecht in je vel voelen. Daarnaast begeleid ik jou ook tijdens perioden van rouw en verlies nadat er een geliefde gestorven is of nadat je een verlieservaring meegemaakt hebt zoals scheiding, verlies van gezondheid, werk verloren, ... .

Ik bied individuele psychologische begeleidingen en rouwhulp aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Daarnaast kunnen mensen bij mij ook terecht voor een psychologische screening indien zij een bariatrische ingreep willen laten uitvoeren en hier goedkeuring voor nodig hebben van een psycholoog. Ik werk hiervoor samen met Dr. Dillemans van het AZ Sint-Jan te Brugge.

Voor kinderen tussen de leeftijd van 2.5j en 8j kan ik ook een officiële IQ-test afnemen indien dit aangewezen is.

Mijn visie op mentale problemen:

Jezelf zijn is soms moeilijk.
Mensen jong en oud verliezen zichzelf wel eens in emoties en verdriet. Daarom heb ik één missie: jou weer jezelf laten voelen.
Als master in de klinische psychologie en tevens gediplomeerd rouwconsulente help ik mensen bij het terugvinden van zichzelf, het verwerken van verlies en luister ik graag naar wat jou bezighoudt. Heb je dus nood aan hulp of een babbel, neem gerust contact op en we kiezen samen het geschikte moment.
En vergeet niet: always Be You!

Mijn opleidingen en erkenningen:

Master in de klinische psychologie (Ugent)
Postgraduaat rouw- en verliesconsulent (Artevelde Hogeschool) Mijn erkenningsnummer bij de psychologencommissie: 0741937063 Mijn visumnummer: 287105

Consultaties gaan door in de huisartsenpraktijk in de Dudzeelse Steenweg te Brugge op dinsdag en donderdag.
Voor een afspraak kan je mij contacteren via mail (psycholooglaurecaby@gmail.com) of telefoon (0468 59 51 54).

Meer informatie vind je terug op mijn persoonlijke website: www.ca-beyou.be

Terug naar ons team