Anne-Charlotte Verstringe

podoloog


Werkt in vestiging Sint-Jozef.

Afspraken maken: 0472/726292 of via ons secretariaat 050/123010

Wat meer over mijzelf:

Ik ben 23 jaar en in juni 2016 afgestudeerd als bachelor in de podologie aan de Artevelde Hogeschool te Gent. Vanaf 7 november start ik als zelfstandige podologe in huisartsenpraktijk de R.in.G met locatie Dudzeelse Steenweg 195.

Ik vind het belangrijk dat van jongs af een goede houding aangenomen wordt. Diverse klachten kunnen ontstaan wegens een slechte stand van de voeten. Klachten ter hoogte van de rug, heup of knie kunnen hiervan het gevolg zijn. Een podoloog kan deze klachten verder onderzoeken en een gepaste behandeling voorstellen.

Aan de hand van een gang- en loopanalyse en een biomechanisch onderzoek kunnen podologische zolen op maat gemaakt worden. Een goede (sport)schoen is van groot belang om klachten te voorkomen; ook hier geef ik graag gepast schoenadvies.

Voor verschillende huid- en nagelaandoeningen (eelt, eksteroog, ingegroeide teennagel …) maar ook voor specifieke voetzorg naar diabetici toe kan u steeds op mij beroep doen. Orthopedische afwijkingen zoals een hamerteen of klauwteen kunnen ontlast worden met een silicone-orthese.

Wie kan er terecht bij een podoloog?

Terug naar ons team