Te huur

Bent u diëtist, logopedist, osteopaat, kinesist of een andere professional in de eerstelijnsgezondheidszorg en zou u graag willen werken in een huisartsenpraktijk?  Dan kunnen wij kabinetten te huur aanbieden in onze praktijk.

Wij zijn een groepspraktijk van 4 huisartsen en 1 HAIO gelegen te Brugge en actief op 2 adressen in gloednieuwe gebouwen.  Wij vinden een multidisciplinaire aanpak heel belangrijk en de aanwezigheid van verschillende disciplines in onze praktijk draagt bij tot de kwaliteit van zorg voor onze patiënten en verlaagt de drempel om patiënten door te verwijzen.  Op dit moment zijn er al een psycholoog en podoloog actief in onze praktijk.

Voor meer info :

Mail : secretariaat@huisartsenpraktijkdering.be (ter attentie van dr Cortvriendt)

Tel : 050/123010 (vraag naar dr Cortvriendt)